Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Prostorski informacijski sistem
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Thursday 15 Nov 2018
Ulti Clocks content

razpisi
drustva
predobc


Prostorski informacijski sistem
There are no translations available.

Prostorski informacijski sistem občin predstavlja enotno geoinformacijsko infrastrukturo, ki je na voljo vsem občinam v državi. Vsebovane storitve pokrivajo potrebe po množičnem ter enostavnem dostopu do državnih in občinskih prostorskih vsebin, hkrati pa vsebujejo rešitve za podporo različnim poslovnim procesom občinske uprave. Centraliziran pristop in poenotenje rešitev zagotavljata učinkovito upravljanje ter minimalne stroške za posamezno občino. Pomemben je tudi institucionalni vidik združevanja občin v interesne skupnosti, v okviru katerih se izvaja koordinacija novih rešitev, standardizacija in poenotenje poslovnih procesov, sodelovanje z državnimi inštitucijami in izvajanje drugih skupnih nalog.

Javni dostop je namenjen občanom in podjetjem, ki si z vpogledom v relevantne vsebine lahko samostojno pridobijo želene podatke. Z javnim dostopom uprava svojim občanom in podjetjem omogoča elektronski dostop do prostorskih evidenc in dokumentov. Na ta način uprava razbremeni svoje službe pri izdajanju uradnih dokumentov in tolmačenju informacij. Za javne uporabnike pa je pomembna tudi enostavna in hitra priprava vlog za različna občinska potrdila in dokumente.

piso2
 

Last month November 2018 Next month
M T W T F S S
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30
KIJZ

Povezave

piso
uradni list
lex
muv_title
pis
feelslo

poosrednjihgoricah
turisticno_poslovni_vodnik
pano

Spletna stran uporablja piškotke za boljšše delovanje in zagotavljanja storitev. Več o varovanju in zasebnosti podatkov si lahko preberete tukaj.

Z brskanjem po naši spletni strani, se strinjam z uporabo piškotkov.